Buna ziua,am achizitionat acest model de orga---YAMAHA DJX 1---si as dori sa stiu daca s-ar putea conecta la pc(laptop)pentru a folosi diverse stiluri gen hore,sarbe din pc ...va multumesc anticipat!
Buna ziua,am achizitionat acest model de orga---YAMAHA DJX 1---si as dori sa stiu daca s-ar putea conecta la pc(laptop)pentru a folosi diverse stiluri gen hore,sarbe din pc ...va multumesc anticipat!
nu se poate conecta la pc decat prin cablu midi iar ritmurile care le i in pc (presupun) nu le poti transfera prin cablu midi,pe urma clapa trebuie sa fie capabila sa citeasca ritmurile,sunetele etc.Am avut o clapa ca a ta djx si o foloseam in muzica dance....acum 12 ani cred. te salut
am cumparat un cablu midi ,l-am conectat la pc si cu ajutorul unui player redau in orga melodii .mid ...deci as zice ca orga stie sa citeasca sunetele nu?eu as fi interesat daca s-ar putea sa redau in orga de ex ritmuri .sty-am auzit de combinatia one man band si kontakt dar nu reusesc sa-i dau de capat cum sa le conectez
e cam complicat . ai nevoie si de un pc bun si o placa de sunet pe masura IULIK.RO -LINK-
Abonati-va la canalul meu de YouTube! Cei care doresc a fi la curent cu noutatile in materie de instrumente cu clape, instrumente diverse, instrumente yamaha, tutoriale , demo-uri etc.-LINK-
pc-ul eu zic ca e destul de bun...cat despre placa de sunet ce m-ati sfatui sa cumpar? Si totusi as incerca sa o conectez la pc asa cum e el acum...stiti vreun tutorial mai pe intelesul oricui?
am reusit sa conectez clapa la pc ,am dat drumul la ritmuri prin intermediul omb ,iar acum trebuie sa ma documentez in ceea ce priveste kontakt-ul si sa caut tonuri nu?ca nu prea suna bine cu ce tonuri am